Jdi na obsah Jdi na menu

Slavoj Choltice - Horní Ředice 2:1 po PK

Slavoj Choltice - Horní Ředice 1:1 ( 1:1 ) na PK 2:1
branky: Urbanec - Skalický
rozhodčí: Halda, Štěpánek, Mrázek. DS : Cápay
ŽK 1 - 0
diváků : 150

Slavoj Choltice: R. Zářecký - J. Kohoutek, R. Peml, J. Hlaváček, J. Kohoutek - O. Augustin (69.R. Chudomel), J. Jeřábek, M. Hudec, L. Mach - T. Urbanec, P. Kratochvíl, (54. Š. Bolek)

FK Horní Ředice: L. Kovařík - D. Valenta, P. Kopa, J. Zeman, J. Černý - M.Hrubý,  P. Šolta, O. Březina, L. Skalický - P. Dědič, M. Machatý (72. M. Horyna)

Do utkání jsme měli velmi dobrý vstup a do první obrovské šance se dostal hned v první minutě Hrubý. Kdy z kraje vápna vystřelil a svou technickou střelou rozezněl břevno domácí branky. O dvě minuty později měl velkou šanci Dědič. Ten střílel z levé strany a svou střelou orazítkoval tyč. V 19. minutě pro náš tým přišla odměna za vysokou aktivitu, když se po Březinově centru z
pravé strany k hlavičce dostal Skalický, který z malého vápna hlavičkoval v podstatě do prázdné branky a poslal nás do vedení 0:1.

V 25 min dal gól Milan Machatý, ale z důvodu ofsajdu gól uznán nebyl. Ve 32. minutě přišel gól domácích. Po rohu domácích vznikla v našem vápně skrumáž, po které se k míči dostal Urbanec a svým gólem srovnal na 1:1.

To bylo z první půle vše a do kabin se tak odcházelo za smírného stavu 1:1.
Ve druhém poločase jsme se první pořádné šance dočkali až v 75. minutě, kdy se ze strany na domácí branku řítil Dědič, jeho střelu však Zářecký dokázal skvělým zákrokem vyrazit. O pět minut později se do další naší šance dostal M. Machatý, střílel z otočky k levé tyči, Zářecký jeho střelu zlikvidoval. V 89. minutě mohly Choltice rozhodnout celé utkání, když se do zakončení na malém vápně dostal Urbanec, ale střelou z voleje branku hostů minul a v obrovské příležitosti tak selhal.

Utkání skončilo za stavu 1:1 a směřovalo do penalt, které jsme si poprvé zkusili. První čtyři penalty byly neproměněny, nicméně i přesto dokázali domácí penaltový rozstřel vyhrát v poměru 3:1 a připsali si tak druhý bod navíc. Je to škoda, protože v Cholticích bylo na výhru. Škoda těch neproměněných šancí.
Čekají nás poslední dva zápasy a bude to anglický týden. Ve středu 28.10.2015 od 14:30 v Nasavrkách a v sobotu 31.10. od 14:00 doma Proseč.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář