Jdi na obsah Jdi na menu

Shrnutí podzimní části 2016

Po podzimní části jsme spokojeni hlavně s umístěním. I když jsme získali o dva body více než minulý podzim, měli jsme s tímto kádrem udělat bodů určitě víc. Samozřejmě to také bylo už od prvního kola ovlivněno docházkou k zápasům, protože na konci léta dovolené, pak zranění, práce a v závěru i nemoci to vše nás dost ovlivnilo, ale taková je dnes doba. Vlastně jsme byli kompletní jen dva zápasy.


Začátek sezóny nám opět nevyšel, když jsme třikrát za sebou prohráli. První dva zápasy Srch, Rozhovice po slušném výkonu, ale ve Srubech to byla jedna velká bída. Domácím zápasem s Hradištěm jsme nastartovali sérii osmy zápasů, kdy jsme v normální hrací době neprohráli a získali 21 bodů. Pak jsme prohráli derby v Sezemicích, které jsme určitě chtěli zvládnout, ale za mého působení v Ředicích jsme tam hráli třikrát a nikdy to nebylo herně ono i když jsme třeba vyhráli. Před posledním zápasem s Cholticemi jsme měli z naší sestavy obavy, ale rozloučili jsme se vysokou výhrou. Důležitá byla první výhra, odmakané byly zápasy s Cerekvicí a Zámrskem. Výborné jsme měli spíše pasáže zápasu, tzv. desetiminutovky, kdy jsme zápasy s Hradištěm, Řečany, Prosečí, Cerekvicí, ve Stolanech a s Cholticemi dokázali rozhodnout. Špatné pak byly výkony jako minulý rok ve Srubech, Sezemicích a ve Stolanech bylo dvacet minut druhé půlky přímo strašidelných. Zimní přípravu začneme 17. ledna a odehrajeme v ní asi pět zápasů. Potřebujeme potrénovat, aby jaro bylo ještě lepší. Snad by mohl přijít nějaký nový hráč, hlavně střední záložníci nám v průběhu podzimu docházeli a museli jsme improvizovat.


Díky hráčům za podzim, hlavně těm kteří dojížděli závěr nemocní nebo zranění. Také klukům z béčka, samozřejmě vedení a našim věrným fanouškům.