Jdi na obsah Jdi na menu

Pardubičky x Horní Ředice 1:0

Tento víkend nás čekal velmi těžký soupeř, který si drží první místo tabulky. Na tým Pardubiček jsme samozřejmě chtěli nastoupit v nejsilnější sestavě, ale již pár týdnů se potýkáme s vysokou marodkou a nebylo tomu jinak ani v tomto zápase. Proto jsme chtěli být pro první tým hlavně vyrovnaný soupeř a nenechat mu nic zadarmo. To se nám celkem dobře dařilo, až na pár šancí, které skončili mimo bránu nebo v náručí našeho gólmana. První poločas tak skončil 0:0.

Do druhého poločasu jsme nastoupili o něco aktivněji a vytvořili si i několik šancí, největší z nich skončila na břevně soupeřova branky a dorážka bohužel až vysoko nad ní. V 52. minutě se však k naší smůle trefil soupeř a strhli tak vedení na svou stranu. My jsme se snažili ještě o korekci výsledku, ale i přes naší snahu a konečného tlaku na soupeře si domácí tým zvládl vedení 1:0 pohlídat. Musíme uznat, že Pardubičky mají velmi silný a široký kádr, ale tím spíš máme radost, že i v neúplné sestavě jsme odehráli takovýto zápas.

Body si tento víkend nepřipisujeme. Nyní se k nám však začal přibližovat tým Přelouče, který přivítáme příští týden na domácí půdě a budeme rádi, když nás přijdete podpořit.