Jdi na obsah Jdi na menu

Letohrad B x Horní Ředice

Další kolo jsme si udělali výlet do Letohradu, kde jsme odehráli utkání proti "B" týmu, počasí nám moc nepřálo, 7° a podmáčené hřiště ale neochudilo diváky o zajímavé akce a několik zajímavých šancí, domácí tým byl složen z mladých hráčů, s kterými jsme museli držet tempo celých 90 minut.

 

První polovina začala velmi aktivně, ale obě obrany hráli velmi zodpovědně a nechtěli na těžkém terénu udělat zbytečnou chybu, i když gólmani neměli lehkou úlohu ani jeden nepustil do poločasu gól a odcházeli jsme do šaten za nerozhodného stavu 0:0.

 

Do druhého poločasu jsme lépe nastoupili my a hned v 50. minutě se hlavou trefil Dujsík, poté jsme se zatáhli a spoléhali pouze na rychlé brejky, domácí se nechtěli smířit s prohrou a snažili se udělat vše, aby aspoň srovnali skóre, ale nám se dařilo jejich akce bránit, do další slibné akce se dostal Dědič, který se dostal až sám před gólmana, ale bohužel minul.

 

Konec utkání 1:0 děkujeme fanouškům a chceme vyzdvihnout i výkon našeho "gólmana" Jakuba Černého, který si musel stoupnout do brány a výborně odchytal celý zápas.