Jdi na obsah Jdi na menu

Horní Ředice - Stolany 3:1 (1:1)

K dalšímu domácímu utkání proti nám nastoupil tým SK Stolany. Zápas začal ve vysokém tempu a do první velké šance se v 9. minutě dostali hosté, gólman Kovařík chytá. V 11. minutě přišla další velká šance, u které se ocitl domácí hráč Šolta, bohužel těsně vedle tyče. 15. minuta další šance domácích, kdy Dědič nedokázal překonat gólmana. Další velmi kuriózní přestřelka, která se odehrála před brankou hostí, kdy se rozezněla branka téměř prázdné brány hned třikrát, ale první gól pořád nikde. To se podařilo až hostujícímu týmu ve 38. minutě, kdy soupeř přesně pálil z velkého vápna 0:1. Odpověď přišla celkem rychle a po centru Vacha zakončil Hrubý hlavou a srovnal tak na 1:1.


Ve 49. minutě zakončoval Skalický, bohužel pouze do náručí gólmana. 67. minuta a po dalekonosné střele Drahoše dorazil Hrubý do odkryté brány. V 73. minutě po střele Dědiče vyráží gólman na roh, o minutu později se do další jasné gólové situace dostal Březina, branku však neproměnil. 76. minuta další velká šance, Hrubý netrefil z velkého úhlu prázdnou bránu. 88. minuta k trestnému kopu se postavil Vach a trefuje střelou pod břevno a upravil tak na konečných 3:1 pro domácí.


Branky:


43. M. Hrubý, 68. M. Hrubý, 89. L. Vach - 36. J. Hýl


Sestava:


FK Horní Ředice: L. Kovařík - J. Černý - P. Drahoš, M. Hrubý (88. J. Morávek) , K. Jílek, D. Valenta, L. Vach, P. Dědič, O. Březina (89. M. Skutil) , L. Skalický, P. Šolta (85. V. Pařízek) SK Stolany: L. Kramařík - M. Starý, J. Dvořák, L. Fríbl, T. Vávra - J. Hýl, J. Kuchta, M. Hluchník, P. Steiner (77. P. Jirásek) - L. Dostál, D. Bakeš


ŽK: 63. J. Hýl , 88. M. Starý .


Počet diváků: 55. Rozhodčí: Čech Karel - MRKVIČKA Martin, VOLNÝ Bohuslav.