Jdi na obsah Jdi na menu

Horní Ředice - SK Nemošice 5:1 (1:1)

Horní Ředice - SK Nemošice 5:1 (1:1)

V neděli jsme na domácím pažitu přivítali trochu nevyzpytatelné Nemočíce v čele s nestárnoucím hrajícím trenérem Milanem Ujcem. První poločas byl vyrovnanou partií, které odpovídal i výsledek. Nejprve Machatý ve 23. minutě zakončil po přihrávce Šedivky svůj unik z pravé strany střelou na zadní tyč. - 1:0. Ve 42.minutě po sérií šancí ale kontroval Michňák, který uklidil k levé tyči špatně odkupnutý míč skrz hradbu těl před nicnevidícím Kovaříkem - 1:1. 

Poločasová přestávka rozhodně prospěla více domácím, čerstvé posily Dujsík a Horyna tempo rozhýbali a na hřišti začalo být znát, komu patří domácí neporanitelnost. V 50.minutě Machatý dokončil jako přes kopírák akci z 1.poločasu, aby v 76. minutě pro změnu vymetl z otočky šibenici a dokončil tak svůj hattrick - 3:1. Ještě dříve, než hlasatel stihl oznámit změnu skore, uvolnil se opět agilní Machatý na své oblíbené pravé straně, nabil do druhé vlny Dujsíkovi a ten s přehledem upravil na 4-1. Hosté prakticky odpadli a tak když do hodně volných prostorů potřetí vlétl Kopa, podařilo se mu krásnou střelou do šibenice ustanovit skore na konečných 5-1.

Nutno podotknout, že naprosto jasnému vítězství pomohla skutečnost, že se naše mužstvo sešlo poprvé v této sezoně kompletní, chyběl jen dlouhodobě zraněný Kisela. Soupeře navíc od vyraznější prohry zachránil výborně chytající Gruber, kterého utkání po několika srážkách jistě bolelo. Příští týden zajíždíme v neděli v 14,30 hod do Srchu.

Fakta:

Ředice: Kovařík - Markovics (46´Horyna), Mládek (72´Andrýs), Černý, Kopecký (46´Dujsík) -Kopa, Šedivka, Skalický, Šolta - Machatý (77´Skoumal), Hrubý.

Nemočíce: Gruber - Hofmann, Koblížek,Vaculík,Ujec,Mareček,Linha,Libánský,Vítek Granec,Michnák (Poslanecký,Večeřa)

Branky: 23., 50. a 76. Machatý, 77. Dujsík, 80. Kopa  - 42. Michňák

Rozhodčí: Syrůček ŽK: 1-1

 

Diváků: 130

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář