Jdi na obsah Jdi na menu

FK Horní Ředice – SK Sparta Dašice 3:2 (1:0)

FK Horní Ředice – SK Sparta Dašice 3 -2 (1-0)

Branky: Dědič 3x - Polák, J. Englich

Rozhodčí: Pavlas, Syrůček, Lukeš.

Diváku: 150

Ředice: Kovařík – Horáček (43. Andrýs), Dujsík, Horyna, Šolta – Hrubý, Šedivka, Černý, Březina – Dědič, Machaty

Dašice: Černohubý- Englich, Vajer (76 Šmejda O.), Buchtele D., Hora, Polák (88. Borovec), Vajer O., Cabicar, Englich J. ,Vajer J., Šmejda P.

 

Na "domácím" hřišti jsme v Holickém azylu přivítali Dašice a měl to být zápas kola. Potkal se první s druhým a v roli papírového favorita jsme byli jen díky skore. Začalo se hodně z ostra, hned v 1. min se Dědič probil zprava do vápna, ale Machatého nenašel. Z protiutoku hosté vydolovali roh a jen těsně zakončili mimo naše tři tyče. Hra se pak odehrála mezi vápny a hosté hrozili ze standartek.

Ve 21. min Machatý posunul doprava na Dědiče, který se hodně z úhlu řítil sám, ale pouze šteloval mušku. A přišla 23. min která rozehřála početné fanoušky - Machatý krásně posunul na rozběhnutého Černého, který skluzem těsně před vybíhajícím golmanem vypíchl míč do strany na osamoceného Dědiče a ten neměl problém uklidit míč do prázdné brány. 1-0 .

Ve 30 min první žlutá, nikým neobsazený Englich J. se pokusil obhodit Horynu, který zahrál míč rukou, ale přímý kop v pohodě kryl Kovanda. Ve 38 se statečně i díky náhodným odrazům probíjel vápnem Bříza, ale z 2 metrů Černohubého v těžké pozici nepropálil. Ve 40 min došlo k neštastné události, kdy napadající Englich dojel souboj do odkopávajícího Horáčka a na hřiště musela nosítka, posléze sanitka. Jeho místo zaujal Andrýs. V poločase se v kabině řešil průběh zápasu a venku Dankův stav.

Do druhé půlky jsme vlítli jako uragán a hosty přišpendlili do vápna. Zrychleně: 48. Šedivka střela z vápna - vnejší tyč, 49. Hrubý na penaltu Machatému -ten hodně mimo, 50. znovu Hrubý na Machatého tentokrát technicky o centimetry vedle tyče, 51. min Dědič nahrává, Černý z penalty pálí hodně nad a přišel trest. Důrazně hrající Englich nepovolil v souboji a centrem za obranu vybídl Poláka, který si obhodil Kovaříka a vyrovnal na 1-1.

 V 60. minutě jsme se dostali k zahrávání standartní situace. Dědič napálil míč krásně a i když si brankář na něj sáhl skončil v síti 2-1.

V 70.minutě začala akce na naší polovině hřiště, míč se dostal od Šedivky k Březinovi, který krásně vyzval rozběhnutého Dědiče a ten se stal Fantomem Dašic. Dokonal hattrick a zvýšil vedení na 3:1

V 76. min se hosté znovu pokusili o dlouhý nákop, na který musel Kovařík hodně z branky, ale jeho odkop vrátil pohotově zpátky do branky Englich a snížil na 3-2.

Závěr jsme si pohlídali a soupeřovi v tabulce odskočili. A díky následným výsledkům je situace více jak přívětivá. S náskokem 3 bodů vedeme tabulku okresního přeboru.

Děkujeme všem fanouškům Ředic kteří nám fandí a těšíme se na jejich podporu v sobotu od 17:00 v Rovni.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář